AYIN ETKİNLİKLERİ

Kadıköy Feneryolundaki TanMaviBeyaz Çocukevimizde Yıl içinde belli aralıklarla 6 veli toplantısı yapılır. Bu toplantılarda genel konular görüşülür. Her toplantıda velilerimize eğitsel bir sunum yapılır.Haftanın belli günlerinde, belli saatler her yaş grubu için ayrılmıştır. O gün ve o saatlerde her veli okula gelerek çocuğu ile ilgili bilgileri sınıf öğretmeni, psikolog ve pedagog ile görüşebilir.Okulumuz Uzman psikoloğu çocuklarla ilgili inceleme ve test çalışmalarını binci ve ikinci dönem olmak üzere iki etaplı olarak hazırlar. İlk dönem 15 Kasım’ dan, ikinci dönem 15 Nisan’ dan itibaren velilerimiz randevulu olarak çağrılarak görüşmeler yapılır.Psikoloğumuzla yapılan bu görüşmeler gerek duyulursa rutin olarak devam eder.Çocuklarımızın pedagojik formasyon dosyaları da yine birinci ve ikinci dönem olmak üzere iki etaplı hazırlanır ve velilerimize sunulur.Aylık bültenlerle, ay içinde yapılan tüm programlar velilerimize sunulur. Yine her bültende velilerimize eğitsel bir sunum yapılır.

VELİ KATILIM PROGRAMI

TanMaviBeyaz Anaokulu Velilerimizle birlikte düzenlediğimiz özel bir çalışma yapıyoruz.Veli katılım programı adını verdiğimiz bu projede her veli kendi çocuğunun grubunda özel bir saat geçiriyor. Bu saat içinde kendi seçtiği bir okul öncesi etkinlik programını uyguluyor. TanMaviBeyaz Çocukevimizde çok keyifli, eğlenceli ve inanılmaz enerjik geçen zamanlar hem çocuklar hem de anneler açısından çok güzel anılarla dolu geçiyor.

ÖZEL GÜN KUTLAMALARI VE ŞENLİKLER

Kadıköy Feneryolundaki TanMaviBeyaz Çocukevindeki Her Öğrenci doğum gününü okulda kutlayabilir. Özel gün süslemeleriyle, animasyonlarla, hediyelerle ve müzikle bu güzel gün kutlanır. Ayrı ayrı gruplar tarafından okulumuzda yapılan tiyatro, kukla gösterileri sinema ve animasyon ekiplerinin sunumları ile eğitim karışık eğlence aktiviteleri ile doruğa ulaşılır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrencilerimizin öğrendikleri şarkı ve şiirlerden oluşan özel bir törenle kutlanır. 10 Kasım günü özel bir tören düzenlenir. Atatürk kavramı sarsılmaz bir şekilde öğretilerek her çocuğun onun yolunda ilk adımlarını atma duygusunu büyük bir heyecanla yaşaması sağlanır. Yerli Mallar ve Tutum Haftası günün anlamını ve önemini belirten bir parti ile eğlenceli bir şekilde kutlanır.

Yeni yıl partimizde Noel babanın getirdiği sürpriz hediyeler, animasyonlar, süslemeler, pastalar, özel gün kutlamaları ile dolu dolu mutlu bir gün yaşanır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını özel bir törenle kutlarız. Öğrencilerimiz özel bir törenle çocuk olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşarlar.Aynı gün yapılan bir çocuk balosuyla kutlamalar tamamlanır. Anneler Günü kutlaması, hepimizin çok duygusal anlar yaşadığı bir gün olarak hem bizlerin hem de çocuklarımızın hafızalarında yer eder. Bahar Pikniklerimizde hoşça vakit geçirip, uçurtmalar uçurup, top oynar, atlar zıplarız. Özel bir menü ile de beslenerek bu güzel günün tadını çıkartırız.

TanMaviBeyaz Çocukevi Öğrencilerimizle  yıl sonu gösterimizde, bir eğitim yılı boyunca öğrendiklerini, kazandıkları becerileri topluca velilerimize sergileyerek onlara da yaşatırlar. Yıl sonu sergimiz, yıl sonu gösterimizle birlikte yapılır. Bir senenin emeğini başarısını birlikte kutlarız. Diploma törenimiz yine yıl sonu gösterimizle birlikte yapılır. Feneryolundaki Okul öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayan yavrularımız,TanMaviBeyaz Çocukevi öğrencileri ileriki yaşamlarına ilk adımlarını atarlar.

TanmaviBeyaz Çocukevi

Feneryolu--Kadıköy